MENU
Aula_close Layer 1

Historie og traditioner

Skolens historie

Sjælsøskolen er en af Rudersdal Kommunes 12 almindelige folkeskoler. Vi har omkring 700 elever, 55 lærere og 18 pædagoger. Skolen har SFO og SFK, som deler lokaler med skolen.

Skolen er bygget i 1973 med en centerblok og 3 afdelinger i hjørnerne. Bygningsfaciliteterne er ideelle til vores faseopdelte skole – indskoling, mellemtrin og udskolingen. Skolen er bygget i 1½ plan, - vi råder over 12.000 m2, en idrætshal på 1200 m2 og udendørs arealer på 100.000 m2 – vi har meget plads og grønt – Rude Skov ligger i vores ”baghave”.

Skolen er slidt men pæn. Vi har foretaget et facelift med maling, gulve og inventar for 7 mio. kr. i 2012-13. Faglokalerne er opdaterede og tidssvarende.

Bygningerne er meget velegnede til moderne fleksibel og varieret undervisning. Afdelingernes opbygning med centralrum omkranset af klasselokaler giver gode rammer for gruppe/projektarbejder.

Blok 2 (mellemtrinnet) er bygget om i 2012. Vi har lavet en særlig indretning med klasserum med forrum og åbenhed ud til centralrummet. Det er en ”unika” indretning som tilgodeser fleksibilitet og varieret organisering af undervisningen.